Dnes: 08:00 – 23:00
- Pondělí: 08:00 – 23:00
- Úterý: 08:00 – 23:00
- Středa: 08:00 – 23:00
- Čtvrtek: 08:00 – 23:00
- Pátek: 08:00 – 00:00
- Sobota: 10:00 – 00:00
- Neděle: 10:00 – 22:30
Pondělí 10.6.2024
- Objednat jídlo online 10:00 - 14:00
-
Frankfurtská polévka s párkem 17935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, mačkané brambory s pažitkou a smetanou, rajčatový salátek s majonézou a cibulkou 13710169 Kč
-
2. 1. KUŘE NA PAPRICE, trhané kuřecí maso ve smetanové omáčce s uzenou paprikou, houskový knedlík 1379158 Kč
-
3. 2. STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE S CIBULOVOU OMÁČKOU, pečené brambory s rozmarýnem, hořčičný dip (bez lepku) 37910152 Kč
-
149 Kč
Úterý 11.6.2024
-
zeleninová se špeclemi 137935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: INDICKÁ RÝŽE S KUŘECÍM MASEM V KARI se zeleninou a cizrnou, jarní cibulka, zakysaná smetana s mátou (bez lepku) 7912169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ PLÁTEK SE SÝROVOU OMÁČKOU A ŽAMPIONY, pečené americké brambory s česnekem 179158 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ KOŠICKÝ ŘÍZEK SE SÝREM GOUDA, bramborová kaše s máslem, nakládaná okurka 137910152 Kč
-
4. 3. MÍCHANÝ SALÁT S PEČENOU CUKETOU A BALKÁNSKÝM SÝREM, rajčata, papriky, olivy, listy salátů, limetový dresink, venkovská bageta 13710149 Kč
Středa 12.6.2024
-
špenátová polévka s krutony 191235 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM V NAŠÍ UZENÉ MARINÁDĚ, majonéza ze sušených rajčat, rukola, cheddarová omáčka, hranolky 1379169 Kč
-
2. 1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA SLANINĚ A TYMIÁNU, žemlová nádivka s bylinkami, vařený brambor s libečkem 1379158 Kč
-
3. 2. VEPŘOVÉ KARÉ DUŠENÉ S BÍLÍM VÍNEM, pyré z pečeného květáku, vaječné špecle, špenátové listy 137912152 Kč
-
4. 3. ŠPAGETY S BAZALKOVÝM PESTEM A ITALSKOU SLANINOU, parmezánem a polosušenými rajčaty, polníček 137912149 Kč
Čtvrtek 13.6.2024
-
Kari polévka s cizrnou a rajčaty 137935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ RAGÚ NA MAJORÁNCE dušené s kořenovou zeleninou, smetanou a jarní cibulkou, bramborová kaše s muškátovým oříškem 137912169 Kč
-
2. 1. ZAPEČENÉ KUŘECÍ PRSO se šunkou a sýrem, restovaná kukuřice, pečené brambory, přírodní omáčka, dip ze zakysané smetany (bez lepku) 79158 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ HERMELÍN, podávaný s vařeným bramborem s pažitkou a máslem, kaparová majonéza 13710152 Kč
-
4. 3. LÍVANCE S VANILKOVÝM KRÉMEM, žahour z lesního ovoce se skořicí a mátou 137149 Kč
Pátek 14.6.2024
-
kulajda s vejcem a žampiony 137935 Kč
-
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VITELLO E TONNATO - tenké plátky telecího masa s tuňákovou majonézou, pečenou zeleninou, smažené kapary, italská Focaccia 1347910169 Kč
-
2. 1. KUŘECÍ ŠPÍZ Z HORNÍCH STEHEN, marinované v podmáslí, máslová omáčka, grilovaná sezonní zelenina (bez lepku) 7910158 Kč
-
3. 2. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z PEČENĚ, lehký bramborový salát s červenou cibulkou a hrubozrnnou hořčicí, polníček 137910152 Kč
-
4. 3. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ špikovaná uzeným špekem, restovaná kyselá okurka, dušená jasmínová rýže 137910149 Kč
Sobota 15.6.2024
-
Gulášová s majoránkou a bramborem 1945 Kč
-
1. 1. KRŮTÍ ŘÍZEK V PARMAZÁNOVÉ OMÁČCE, podávaný s bramborovou kaší a malým salátem Coleskaw 137172 Kč
-
2. 2. POMALU TAŽENÁ HOVĚZÍ KÝTA NA ZELENÉM PEPŘI zjemněné smetanou a máslem, pečené brambory Grenaille (bez lepku) 7910172 Kč
Neděle 16.6.2024
-
Gulášová s majoránkou a bramborem 1945 Kč
-
1. 1. VEPŘOVÝ STEAK Z KRKOVICE s rozpečeným hermelínem, míchaný zeleninový salát, česnekový dip, brusinky (bez lepku) 7910172 Kč
-
2. 2. POMALU TAŽENÁ HOVĚZÍ KÝTA NA ZELENÉM PEPŘI zjemněné smetanou a máslem, pečené brambory Grenaille (bez lepku) 7910172 Kč